Як повідомляє федерація гандболу України, 16 березня жіноча збірна "синьо-жовтих" вилетіла з Києва на контрольний турнір в Гданську.

Змагання в Польщі пройдуть з 17 по 19 березня.

У складі делегації - всі гандболістки, які взяли участь в зборах в Конча-Заспі (11-15 березня). Вирушила разом з командою, але не зіграє в Польщі через травму основна лінійна Лілія Горільска.

У Гданську наші спортсменки зіграють проти збірних Словаччини (17 березня), Польщі (18 березня) та Білорусі (19 березня).

Склад збірної України:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Воротарі: Вікторія Тимошенкова (Роман, Румунія), Юдіт Балог (ВАК, Угорщина), Єлизавета Гілязетдінова (Галичанка), Ірина Яблонська-Бобаль (Карпати).

Ліві крайні: Вікторія Борщенко (Ростов-Дон, Росія), Вікторія Бельмас (Заглембе, Польща)

Ліві напівсередня: Ірина Компанієць (Карпати), Юлія Андрійчук (Адана Шакірпаша, Туреччина), Ірина Глібко (Роман, Румунія)

Центральні: Леся Смолінг (Галичанка), Тамара Смбатян (Олімпія Бескид, Польща)

Праві напівсередня: Юлія Снопова (Кемер, Туреччина), Ольга Лаюк (Анкара Бодрум, Туреччина)

Права крайня: Наталія Воловник (Галичанка)

Інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що гандболістка з Росії навмисно наступила на голову суперниці.