Екс-чемпіон світу, дворазовий переможець Олімпійських ігор, кубинець Гільєрмо Рігондо (18-1, 11 КО) повернувся на ринг після 13-місячної перерви.

38-річний Рігондо провів бій проти 27-річного мексиканця Джованні Дельгадо, вже в першому раунді відправивши його в нокаут.

Нагадаємо, Гільєрмо Рігондо зізнався, що його бій проти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) був помилкою.

"Звичайно ж, це було помилкою. Мені не варто було перестрибувати через дві вагові категорії заради бою. Особливо враховуючи, скільки мені за це заплатили, а також враховуючи, який у мене був тренувальний табір. Але я не хочу зараз виправдовуватися. Ломаченко – великий чемпіон, але той бій, мабуть, був помилкою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це нормально, це життя. Люди допускають помилки. Важливо не це. Важливо те, як ви справляєтеся з наслідками допущених раніше помилок. Від цього залежить, чи ви справжній чемпіон чи ні. Я повертаюся на ринг і готовий битися з найкращими бійцями другої найлегшої ваги (до 55,3 кг) або напівлегкої ваги (до 57,2 кг). Цілі на 2019 рік? Знову стати чемпіоном світу", – заявив Рігондо в інтерв'ю BoxingTalk.

Василь Ломчаекно та Гільєрмо Рігондо
Василь Ломчаекно та Гільєрмо Рігондо

Нагадаємо, бій Ломаченко – Рігондо відбувся 9 грудня 2017 року в Нью-Йорку. Ломаченко виграв бій достроково, коли Рігондо відмовився продовжити поєдинок після шостого раунду. Це був перший поєдинок в історії професійного боксу, в якому зустрілися дворазові олімпійські чемпіони.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.