Фахівці з корпорації Google анонсували проект штучного інтелекту, наділеного людським типом мислення.

Про це повідомляють "Новини планети".

Автори ідеї відзначають, що DeepMind вже викликав хвилю критики, адже у науковому світі побоюються такої розробки.

Відомо, що система базується на програмі AI, яка включає в себе машинну швидкість та елементи мислення, схожі на людські. У створенні нової версії штучного інтелекту взяли участь нейробіологи, які вивчали нейронні зв'язки мозку та удосконалювали новинку за власним алгоритмом.

Відомо, що здатність до аналізу досягається правильними частотами, регулюванням ваги та збереженням даних.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З часом у Google планують наділити DeepMind здатністю набиратися досвіду, а також керувати своїми діями виключно на його основі. Поки що розробка далека від завершення, але фахівці вважають це проривом у сфері новітніх технологій.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що штучний інтелект наділили здатністю до психоаналізу. Oshi-el може не тільки запам'ятати 190 тисяч питань, а й частково давати на них відповіді – приблизно у 770 тисячах випадків.