Три політичні партії офіційно заявили про об'єднання – відповідну угоду підписали представники "Свободи", "Національного корпусу" (колишній "Азов") , а також "Правого сектору".

Про це йдеться на офіційному ресурсі "Свободи".

Згідно тексту документу, проект "Національний маніфест" створений в якості альтернативного стратегічного плану щодо розвитку держави.

У "Свободі" відзначили, що метою об'єднання стане боротьба з олігархічними кланами в Україні та збереження територіальної цілісності.

Члени політ сили розраховують найближчим часом подати низку законопроектів, втім на їх підтримку з боку провладних структур не розраховують. У числі проектів: план щодо Балто-Чорноморського Союзу, повне припинення дипломатичних відносин із російською стороною та легалізація зброї.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Потрібно посилити кримінальну відповідальність за корупцію та нелегальну міграцію", - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що списки членів коаліції не оприлюднили попри обіцянку спікера ВР Андрія Парубія. Відповідну звітність повинні були подати ще дев'ять місяців тому.