У п'ятницю, 17 березня, у Києві на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 22-го туру чемпіонату України з футболу, в якому столичне Динамо випробує на міцність одеський Чорноморець.

Авторитетні букмекерські контори бачать явним фаворитом майбутнього матчу Динамо. Так, букмекери з Парі-Матч дають на перемогу киян коефіцієнт 1.11, а в гостей майже не вірять - 25.0. Нічия в цьому матчі котирується в 8.50.

  • Динамо - Чорноморець: Де дивитися матч чемпіонату України

Букмекери з Фаворит на перемогу динамівців дають 1,12, на здобуття гостями трьох очок - 22, а на мирову - 9,0.

Букмекерська контора Марафон перемогу господарів оцінює коефіціентом - 1,095, на вікторію моряків дає - 29, а на нічию - 11.

Знай.uа не згоден з букмекерами. Матчі з Олімпіком (вистраждана на останніх хвилинах перемога - 1:0) і з Зіркою (0:2) показали, що Динамо зараз не в найкращих кондиціях. Наш прогноз на гру Динамо з Чорноморцем - нічия (якщо одесити і поступляться, то мінімально).

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua анонсував матчу чемпіонату України Динамо - Чорноморець.