Представники комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США не знайшли серйозних доказів того, що телефони американського президента Дональда Трампа прослуховував його попередник Барак Обама.

Про це повідомляє видання Deutsche Welle. "У нас немає ніяких доказів того, що це відбувалося. Я не думаю, що "Вежа Трампа" дійсно прослуховувалася", - заявив Девін Нуньєс, глава розвідувального комітету.

Точно таку ж за своєю суттю заяву зробив і член комітету, представник демократів Адам Шифф: "До цього моменту я не бачив доказів на користь звинувачень президента Трампа на адресу попередника в тому, що він прослуховував його або його союзників в "Вежі Трампа".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Дональд Трамп звинуватив Барака Обаму в прослуховуванні його телефону під час передвиборної кампанії: він навіть вказав, через яке джерело здійснювали прослуховування. Представники Обами спростували цю інформацію. Зрештою Конгрес зажадав доказів, адже звинувачення дуже серйозне. Буквально через день представники Трампа почали запевняти, що американського президента неправильно зрозуміли і він зовсім не це мав на увазі.