Вибух конверта в паризькому штаб-квартирі Міжнародного валютного фонду - це теракт.

Про це заявив президент Франції Франсуа Олланд, передає канал ВВС.

Стало відомо, що відповідальність за вибух взяла на себе терористична організація лівих радикалів з Греції "Змова пожежних".

Нагадаємо, сьогодні, 16 березня, в паризькому офісі МВФ прогримів вибух: в результаті події ніхто не постраждав, працівників в терміновому порядку евакуювали. На місці події працюють правоохоронні органи. один з журналістів опублікував в мережі фото і відеоролики з місця події.

На сирійську столицю Дамаск знову обрушилася хвиля терактів: 35 осіб загинуло, більше сотні отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Парижі невідомі пограбували величезну квартиру, яка належить родині бен Ладенів.