Краса нашої зовнішності залежить не тільки від правильного харчування. Ми повинні ретельно стежити за тим, якими засобами користуємося для збереження здорового та красивого обличчя. Зів'яла шкіра одна з проблем, яка хвилює кожну жінку з віком.

Насичення організму вітамінами і корисними елементами це одне з головних чинників, які сприяють уповільненню старіння шкіри обличчя. Якщо вже процес старіння шкіри запущений, без пластичної операції неможливо відновити колишню красу. Але наука не стоїть на місці і існують засоби, які ефективно допомагають боротися з віковими старінням.

Читайте також: У Неаполі встановлять статую Марадони

Намагайтеся захищати шкіру від впливу навколишнього середовища, відмовтеся від шкідливих звичок і користуйтеся натуральною косметикою, а найкраще готувати засоби по догляду самої, в домашніх умовах. Регулярно зволожуйте свою шкіру, захищайте її від сонячних променів.
Відновлюйте колаген та еластин вашої шкіри. У цьому допоможуть антиоксиданти (вітаміни С, Е) і відновлюють / стимулюючі регенерацію клітин, інгредієнти (кераміди, пептиди, ретинол).

Не лінуйтеся доглядати за шкірою обличчя в денний і вечірній час. Особливо хочеться відзначити, що коли ми не змиваємо перед сном денний макіяж це сприяє швидкому старінню шкіри.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Догляд за шкірою повинен бути різний. Залежно від сезону, зовнішні фактори по-різному впливають на структуру шкіри.

Велика помилка в тому, що ми занадто довірливі рекламі. Дорогі брендові кошти не завжди працюють так, як нам про них розповідають.
Важливо знайти свій кошт, яке буде працювати для збереження молодої шкіри обличчя.
Найактивнішим борцем з шкірою, що в'яне є антиоксидант. Обов'язково перевірте містять ваші кошти по догляду ця речовина. Антиоксидант допомагає захищати шкіру від впливу зовнішнього середовища. Купуйте засоби по догляду, які містять вітаміни: А, С, Е, бета-каротен, глутатіон, селен, екстракт зеленого чаю, екстракт сої, винограду, граната.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви проводите досить довгий час сидячи перед комп'ютером, це може викликати зміни в ДНК. Саме такий процес може привести до раннього старіння шкіри.