В аравійській Джидді відбувся матч за Суперкубок Італії, в якому Ювентус переміг Мілан з рахунком 1:0 завдяки голу Кріштіану Роналду на 61-й хвилині.

До цього поєдинку у Ювентуса і Мілана було по сім Суперкубків Італії і це додавало матчу особливої родзинки. Таким чином, "Стара Синьйора" виграла свій восьмий рекордний Суперкубок Італії. Для Кріштіану Роналду це перший трофей у футболці туринської команди.

41-річний американський боксер Флойд Мейвезер став гостем роздягальні туринського Ювентуса після переможного матчу за Суперкубок Італії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Непереможений американець привітав зірок "Старої Синьйори" з першим кубком у 2019 році.

Роналду та Джошуа

33-річний португальський нападник туринського Ювентуса Кріштіану Роналду зустрівся з 29-річним чемпіоном світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO і IBO британцем Ентоні Джошуа.

"Два звіра", — Роналду прокоментував опубліковане в Instagram фото. Цікаво, що Джошуа раніше також виклав це ж фото у власному акаунті, але підписав знімок так: "AJBXNG X CR7 ".

Роналду - зірка Instagram

33-річний форвард "Ювентуса" і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду переступив позначку в 150 мільйонів передплатників у Instagram.

Роналду став першою людиною у світі, який досяг такого показника.

На другому і третьому місцях розташувалися співачки Селена Гомес (144,5 мільйонів) і Аріана Гранде (141,3 мільйона).

У аргентинського форварда Барселони Ліонеля Мессі 105,1 мільйона передплатників.

Роналду про відбір на ЄВРО-2020

Форвард Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду оцінив шанси своєї національної команди у відбірковому циклі Чемпіонату Європи 2020 року.

На думку знаменитого футболіста, кваліфікація ЄВРО буде справжнім випробуванням, тому що на дві путівки у фінальну частину європейської першості претендують збірні Португалії, України та Сербії.

"Що я думаю про нашу групу? Вважаю, що на дві путівки у фінальну стадію є три претенденти. У України і Сербії є амбіції зіграти на Євро-2020.

Інші команди також можуть створити нам труднощі. Було б помилкою вважати, що вони будуть дарувати нам очки", — цитує Кріштіану Роналду Record.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жерар Піке придбав ФК Андорра.