Теперішнє оточення Путіна після його смерті зречеться скоєних ним злочинів так само, як Кремль сьогодні відрікся від листа Януковича після таємничої смерті російського постпреда в ООН Віталія Чуркіна.

Про це розмірковують користувачі соцмереж, пророкуючи ганебну смерть російському президенту через його злочини.

"Росія побічно звинувачує небіжчика Чуркіна у брехні про лист Януковича. Так одного разу і війну на Донбасі і анексію спишуть на небіжчика Путіна", - висловився в Twitter користувач Edmond Dantes.

Користувачам мережі сподобалась його теорія і вони жваво її обговорюють, пророкуючи смерть не лише Путіну а й Медведєву.

Так, в свою чергу, користувач Iryna згадала про хворобу прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва: "Навіщо так довго чекати. Може на Дімона все повісити, він якраз нездужає".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, соцмережі зв'язали "втрату" листа Януковича зі смертю Чуркіна