В результаті чергового бомбардування Алеппо на півночі Сирії поблизу бази "Аль-Каїди", авіаудару зазнала мечеть, від чого загинуло більше сорока осіб, які знаходилися там на нічній молитві. У мережі з'явилися свіжі фото та відео наслідків потужного удару.

Очевидці виклали відео на каналі в YouTube. А також знімки публікують у Twitter.

Нагадаємо, Сполучені Штати підтвердили нанесення удару, проте зазначили, що не мали наміру цілити у мечеть, їх ціллю була база терористів "Аль-Каїди", що знаходиться через дорогу, куди вони й поцілили.

Наразі відомо про 42 загиблих та більше сотні поранених.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Центральне командування Збройних сил США підтвердило нанесення авіаудару на півночі Сирії проте зазначили, що точне місце бомбардування залишається незрозумілим, а також повідомили, що проведуть розслідування смерті цивільних осіб.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще