У мережі з'явилося відео, в якому показали з висоти пташиного польоту парк Анза-Боррего-Дезерт: безкраї піски і каньйони "вбралися" в жовті, рожеві і пурпурні квіти.

Згідно з метеозаписами, зима 2017 була найбільш вологою за останні декілька років: і ось, нарешті, безплідні землі знову перетворилися на буйно квітучий парк. В один із сонячних днів над квітучою пустелею літав безпілотник, який і зафіксував все це буйство фарб.

У центрі польових досліджень розповіли, що це може стати "самим грандіозним цвітінням за останні 20 років". Серед буйства кольору і запаху виділяють шепіт дзвіночків, пустельні лілії, мак малий золотий, яскраво-жовтий паризький мак, пустельні соняшники, мавпячу квітку і примули.

Як правило, барвистий ландшафт приваблює величезний потік відвідувачів. Працівники парку відзначають, що зараз цвітіння знаходиться на самому піку, тому любителі диких квітів повинні поквапитися, щоб встигнути побачити вчорашню пустелю у всій красі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що з висоти пташиного польоту показали українську столицю.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще