"Яндекс" провів аналіз пошукових запитів мешканців "великої і могутньої" і з'ясував, як сновидіння найчастіше бачать росіяни.

Як виявилося, на чолі провідної п'ятірки виявилася "людина". Слідом ідуть "риба", "дитина", "змія" і "вмирати".

У дослідженні також відзначається, що мешканці кожного з регіонів бачать свої "територіальні" сновидіння. Наприклад, жителі Красноярська і Республіки Комі частіше за інших цікавляться, до чого сняться клопи, в Підмосков'ї - електричка: ну, тут паралель очевидна, швидше за все.

А ось Рязанська, Липецька, Орловська та Курська області виявилися найбільшими любителями релігії: їхні сновидіння кишать іконами і священнослужителями. "Єдина конкретна людина, яку часто бачать уві сні - Путін. Найчастіше він сниться в Чечні", - йдеться в дослідженні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, як медики пояснили значення найпоширеніших снів. Дослідники повідомили, що значення снів змінюється в залежності від дня тижня.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще