Екіпажу судна Sky Moon (прапор Танзанії), який конфіскували за неодноразове відвідування Криму, заборонили в'їзд на територію України у повному складі.

За інформацією Державної прикордонної служби, термін дії заборони - три роки. На капітана, громадянина Сирії, суд також наклав штраф у розмірі майже 18,5 мільйонів гривень, що складає 100% вартості товару та судна.

Нагадаємо, Малиновський районний суд Одеси прийняв рішення конфіскувати судно, що стало першим випадком в історії України. Корабель перевозив 3 тисячі тонни технічної соди.

Під час затримання екіпаж саботував вимоги прикордонників зупинитись для уникнення відповідальності, та намагався посадити судно на мілину біля румунського узбережжя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські ЗМІ назвали конфіскацію Україною судна "привласненням".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще