Екс-депутат від "Партії регіонів" Василь Салигін купив апартаменти на 83 поверсі у Trump World Tower.

Про це пише Bloomderg.

Для придбання нерухомості йому довелося оформити кредит.

Зазначимо, Салигін у різні часи був членом фракцій "Єдина Україна", "Демократичні ініціативи", "Народно-демократичної партії".

З листопада 2005-го став членом фракції "Партії регіонів". До вересня 2008 року депутат був головою Харківської обласної організації "ПР".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як вказує Bloomderg, у період коли Салигін був регіоналом, політтехнолог Пол Манафорт працював радником партії. Пізніше Манафорт став менеджером передвиборчої кампанії Дональда Трампа.

Звернемо увагу, дорогою нерухомістю у Trump World Tower володіли чимало вихідців з СРСР. Зокрема, на 79 поверсі там жив узбецький ювелір, якого звинувачували у відмиванні грошей. Його розстріляли на вулиці.

Також зараз у Trump World Tower на 78 поверсі живе росіянин, якого підозрюють у вимаганні.

Нагадаємо, 3 березня, у Нью-Йорку у хмарочосі Дональда Трампа спалахнула пожежа. Із частини будинку довелося евакуювати людей.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", народного депутата України Сергія Лещенка звинуватили у шантажі американського політтехнолога Пола Манафорта.