Інтерпол повідомив "Банку Росії" про те, що велика кількість карт клієнтів російських банків, була скомпрометована.

Про це заявив заступник начальника головного управління безпеки Центробанку Артем Сичов, пишуть російські ЗМІ.

Як уточнив він, цю інформацію вже передали всім банкам, картки яких могли потрапити в базу зловмисників. Водночас він не уточнив, про яку саме базу йдеться і додав, що в ній зібрано великий масив даних з інформацією про "декілька банків".

За словами Сичова, інформацію передали румунські банки. Ймовірно, що витік стався в результаті скіммінгу (зчитування інформації з магнітної стрічки картки з допомогою пристроїв, прикріплених до банкомату) карт в західній Європі.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", 16 березня президент України Петро Порошенко підписав документ, яким запроваджуються санкції стосовно шести дочірніх установ російських банків, що працюють в Україні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Росія пообіцяла захистити свої банки в Україні всіма можливими законними методами.