Колишній гендиректор ДК "Укрспецекспорт", екс-нардеп, герой України Сергій Бондарчук спростував інформацію про арешт.

Відповідні фото він опублікував у Facebook.

Бондарчук розмістив фото з кафе, куди разом зі своєю супутницею вони зайшли перекусити, і пожартував, що вітає Юрія Луценка лише водою, а не міцним алкогольним напоєм, тому що "зараз у в'язниці час обіду". Екс-нардеп побажав генпрокуророві смачного.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко написав у Facebook, що Бондарчука заарештували в Лондоні 15 березня. Екс-нардепа вдалося заарештувати завдяки спільній роботі співробітників ГПУ і британських правоохоронців.

Більш того, за словами Луценка у Великобританії 24 березня має відбутися судове засідання по справі Бондарчука.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, в серпні 2016 року подібна ситуація сталася і з Владиславом Каськівим, екс-директором "Держінвестпроект", за часів колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Його нібито затримали в Панамі, однак він спростував цю інформацію, опублікувавши фото з газетою.