З приходом тепла, хочеться якомога менше часу перебувати вдома. Не завжди наші плани сходяться з планами долі і робочим графіком. Незважаючи на те, що дерева починають оживати, птиці по-весняному співати, нам доводиться продовжувати свою трудову діяльність і перебувати в Україні.

Портал "Знай.ua", Виступаючи в ролі гіда рекомендує кілька місць в Україні, куди можна поїхати навесні і подивитися сезонну красу.

Читайте також: Трамп прихистив колишнього регіонала

Львів
Один з найкрасивіших міст в Україні. Місто творчості, старої архітектури, церков і пам'ятних місць. День міста відзначають 2 травня - відмінний привід, щоб цікаво і пізнавально провести травневі свята. Місто Львів чудовий будь-якої пори року.

Ужгород
Починаючи з квітня місяця в Ужгороді починається сезон цвітіння японської вишні. У цей момент починаються народні гуляння під назвою "Сакура Фест". Зачаровує краса квітучої вишні не залишить вас байдужими. Незвичайні кольору, весняний настрій і яскраві емоції нагадують країну висхідного сонця забезпечить вам місто Ужгород.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Парк в Ічні
У Чернігівській області перебуває ще одне з найкрасивіших місць в Україні- національний парк в Ічні. Правда з Чернігова доведеться добиратися ще на автобусі, але це того варто. Навесні починається масове цвітіння первоцвітів, що викликає захват, коли бачиш таку красу. Парк має величезні розміри, не завжди виходить його обійти за один день.

Полтава
У Полтавській області є село Диканька, де з приходом тепла цвіте велика кількість бузку. Так само село має свої національні традиції та звичаї.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що бажаючим українцям відвідати Венецію можна здійснити задуманий план не виїжджаючи за територію України. Виявляється, в Одеській області є своя Венеція.