Форвард іспанського Бетіса Роман Зозуля не планує в найближчому майбутньому повертатися в один з українських клубів. Про це повідомляє телеканал Футбол 1.

Нещодавно почесний президент клубу другої ліги СК Дніпро-1, Юрій Береза, заявив, що домовився із Зозулею, і нібито український нападник готовий стати лідером нової команди з Дніпра.

Однак менеджер гравця, Володимир Кузьменко, спростував ці чутки, зазначивши, що Зозуля розглядає продовження своєї футбольної кар'єри виключно в одному із зарубіжних клубів.

Нагадаємо, що Роман Зозуля перебрався в Бетіс влітку минулого року на правах вільного агента, проте не зумів закріпитися в першій команді.

У зимове трансферне вікно Бетіс спробував віддати Зозулю в оренду в Райо Вальєкано, але в останній момент трансфер зірвали радикально налаштовані вболівальники іспанського клубу. Фанати Райо звинуватили українського форварда в неонацизмі. Внаслідок всіх цих подій Зозуля був змушений пропустити другу частину сезону.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що іспанський клуб відмовився від українського форварда.

Фото: Getty Images