Екс-чемпіон світу в суперсередній вазі за версією WBA Super Джордж Гроувз (28-4, 20 КО) оголосив про завершення кар'єри.
Про це 30-річний британець написав на своїй сторінці в Instagram.
"Моїм друзям, родині, і всім, хто підтримував мене протягом кар'єри. Витративши деякий час на обдумування останніх подій у моїй кар'єрі, я прийняв рішення завершити її. У 2017 році я, нарешті, став чемпіоном світу з четвертої спроби. Я здійснив свою дитячу мрію, це найкращий момент.
Деякі можуть вважати дивним моє рішення, адже я молодий, здоровий і можу провести ще декілька боїв. Однак, я йду саме з цих причин. У мене є сім'я, і я хочу присвятити свій час їм. Я не хочу боксувати до того часу, поки не стану занадто старий, або поки травми не змусять мене залишити бокс. Йду зі спорту відносно здоровим", - написав Гроувз.
Нагадаємо, останній бій Гроувз провів у вересні 2018 року проти Каллума Сміта (25-0, 18 КО) в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) у середній ваговій категорії. Сміт переміг Гроувза нокаутом у сьомому раунді.

Останній бій Гроувз провів у вересні 2018 року проти Каллума Сміта
Останній бій Гроувз провів у вересні 2018 року проти Каллума Сміта

Джордж Гроувз володів поясом WBA Super (2017-2018), протягом 2010-2014 років ставав чемпіоном Європи, Великої Британії та Співдружності націй у суперсередній ваговій категорії. Крім того, двічі вигравав трофей Аматорської боксерської асоціації Англії (АВА) - у 2007 та 2008 роках.

Як раніше писав портал Знай.ua, легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, Володимир Кличко, який завершив кар'єру в 2017 році, не виключає можливості повернення в бокс, і може провести три заключних бої.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

За інформацією журналіста The Ring Майка Коппінгера, Кличко вже провів переговори зі стриммінговим сервісом DAZN про контракт на три бої.

Джерело зазначає, що перший бій може пройти з середнім за рівнем суперником в Німеччині, де пройшла велика частина кар'єри Володимира Кличка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

У ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.