Ліверпуль планує серйозне підсилення у літнє міжсезоння. До складу Червоних вже приєднався атакувальний півзахисник Мохаммед Салах. Ліверпуль сплатив за єгиптянина 36 мільйонів євро італійській Ромі. Салах став найдорожчим придбанням в історії клубу.

Нині ж, за інформацією англійського видання The Times, Ліверпуль зацікавлений у послугах опорного півзахисника німецького РБ Лейпцига. Мова йде про 22-річного гвінейця Набі Кейта.

Керівництво Мерсисайдців готове запропонувати за лідера клубу порядку 90 мільйонів євро. Також зазначимо, що у контракті футболіста прописана опція викупу, яка складає 54 мільйона євро. Проте нею можна скористатись лише у наступному році.

Нагадаємо, що у минулому сезоні РБ Лейпциг зайняв друге місце у німецький Бундеслізі. В свою чергу Кейта провів 31 матч, в яких встиг забити вісім м’ячів та віддати сім результативних передач.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Ліверпуль намагається залагодити скандал через трансфер футболіста.

Фото Getty Images