Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО) повернеться в ринг 19 серпня. Про це повідомляє bloodyelbow.com.

Гвоздик проведе свій бій в американському місті Лінкольн в рамках вечора боксу, головним поєдинком якого стане об'єднавчий поєдинок між чемпіоном світу в першій напівсередній вазі за версіями WBO і WBC Теренсом Кроуфордом (30-0, 21 КО) і чемпіоном WBA, IBF і IBO Джуліусом Індонго (22-0, 11 КО). Ім'я суперника українського спортсмена поки що залишається невідомим.

Нагадаємо, свій останній поєдинок Гвоздик провів в рамках українського вечора боксу в Меріленді і переміг Юнескі Гонсалеса нокаутом в третьому раунді.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що WBC призначив Гвоздику бій за звання офіційного претендента на свій пояс, проте Джо Сміт злякався українця і відмовився виходити в ринг.

Фото: Getty Images

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще