Український боксер Андрій Руденко (31-2, 19 КО) дав обширне інтерв'ю, в якому розповів про свої спаринги з найкращими боксерами світу:

"Ф'юрі? Він навіть під час спарингу розмовляє, показує всякі жести, творить таке, що дуже складно собі уявити. Може пропустити удар і показувати, що його треба ще бити. Або прямо під час спарингу починає розповідати анекдот, робить гримаси, просто по залу ходить і сам з собою говорить. Спочатку це навіть цікаво, але потім стає вже неприємно.

Також я був два рази в тренувальному таборі Володимира Кличка, але вже не згадаю, перед якими боями. А до Повєткіна я приїжджав на спаринги перед його боєм з Карлосом Такамом. У Саші відмінна команда, відчував себе як вдома. Проводили з Повєткіним по чотири-шість раундів за тренування.

Коли спаррингуешь з Повєткіним, з Кличко, з Ф'юрі, починаєш рости, починаєш розуміти, що можеш працювати з боксерами з першої десятки рейтингу. Щось виносиш для себе в плані техніки. Боксуєш з Ф'юрі - розумієш, що не можна стояти, інакше він буде працювати на тобі як на мішку, треба "вмикати" ноги. Боксуєш з Повєткіним - бачиш, що він духовитий боксер, який буде йти до кінця, і що під його удар не можна підставлятися", - сказав Руденко.

Нагадаємо, що 1 липня в Москві (Росія) український боксер Андрій Руденко проведе бій проти росіянина Олександра Повєткіна (31-1, 23 КО). На кону бою Руденко - Повєткін буде стояти два чемпіонські пояси: WBO International і WBА International.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що букмекери майже не залишають шансів українському боксеру Руденку в бою з Повєткіним.