Пеп Гвардіола та Манчестер Сіті планують серйозне підсилення у літнє міжсезоння.

За інформацією французького видання L'Equipe, Містяни близькі, аби підписати захисника Монако Бенжамена Менді. Нібито 22-річний футболіст вже повідомим про це керманича Монегасків Леонардо Жардіму та погодив умови особистого контракту з Ман Сіті.

Проте керівництву англійського клубу потрібно ще домовитись про суму, яку вони повинні будуть сплатити Монако за крайнього лотераля. Трансфер Менді оцінюється у 40-45 мільйонів євро.

Нагадаємо, що нещодавно Ман Сіті придбав ще одного гравця Монако – атакувального півзахисника Бернардо Сілву. Сума трансферу склала 49 мільйонів євро.

Додамо, що у минулому сезоні Менді провів у футболці Монегасків 39 матчів, в яких забив один гол та віддав одинадцять гольових передач.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Манчестер Сіті активно працює над зміцненням захисної ланки.

Фото Getty Images