Друга ракетка світу Рафаель Надаль вирішив одружитися на своїй дівчині Марії Перелло після 12 років стосунків. Про це пише видання Hola.
За інформацією джерела, весілля відбудеться восени 2019 року на батьківщині Надаля - іспанському острові Мальорка.

Рафаель Надаль і його дівчина Марія Перелло
Рафаель Надаль і його дівчина Марія Перелло

Марія і Рафаель зустрічаються вже 12 років, а навесні минулого року пара побралася в Римі.
Марія Перелло працює в страховому бізнесі і час від часу підтримує Надаля на турнірах.

Рафаель Надаль програв Новаку Джоковічу у фіналі Australian Open
Рафаель Надаль програв Новаку Джоковічу у фіналі Australian Open

Новак Джокович переграв Рафаеля Надаля в трьох сетах з розгромним рахунком 6:3, 6:2, 6:3. Джокович повністю контролював хід гри, і постійно змушував суперника помилятися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Після поразки Надаль привітав суперника з перемогою, і зазначив, що не збирається зупинятися на досягнутому.

"Відразу хочу привітати Новака з перемогою. Він показав неймовірний рівень тенісу сьогодні і протягом турніру. Крім того, дякую організаторам турніру та спонсорам.

Що стосується мене, то сьогодні для мене був не найкращий день. І в цілому останнім часом виникали проблеми, я знімався з різних турнірів, були травми. Але я маю намір і далі старанно працювати, щоб ставати більш сильним гравцем", - сказав Надаль.