Друга ракетка світу Рафаель Надаль прийняв рішення зробити паузу в кар'єрі, і не виступатиме на турнірах місяць.

Спортсмен повідомив, що його наступним змаганням буде турнір в Акапулько.

"Мені необхідні матчі, але я не можу весь час за ними гнатися. Крім того, існує фактор віку, який потрібно враховувати. У мене є календар, складений згідно з моїми пріоритетам. І зараз в пріоритеті повернутися додому і трохи відпочити.

Наступним кроком стане турнір в Акапулько. Завжди люблю грати тут. Після Акапулько я поїду в Індіан-Уеллс. Поки це весь мій календар. З упевненістю можу сказати, що перед цими змаганнями я виступати ніде не буду", - передає слова Надаля World Tennis USA.

Як писав Знай.ua, Надаль одружується після 14 років стосунків.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Рафаель Надаль програв Новаку Джоковічу у фіналі Australian Open
Рафаель Надаль програв Новаку Джоковічу у фіналі Australian Open

Новак Джокович переграв Рафаеля Надаля в трьох сетах з розгромним рахунком 6:3, 6:2, 6:3. Джокович повністю контролював хід гри, і постійно змушував суперника помилятися.

Після поразки Надаль привітав суперника з перемогою, і зазначив, що не збирається зупинятися на досягнутому.

"Відразу хочу привітати Новака з перемогою. Він показав неймовірний рівень тенісу сьогодні і протягом турніру. Крім того, дякую організаторам турніру та спонсорам.

Що стосується мене, то сьогодні для мене був не найкращий день. І в цілому останнім часом виникали проблеми, я знімався з різних турнірів, були травми. Але я маю намір і далі старанно працювати, щоб ставати більш сильним гравцем", - сказав Надаль.