Бельгійський велогонщик команди Deceuninkck-Quick Step Ільйо Кейссе опинився в епіцентрі скандалу під час змагань Світового туру Вуельта Сан-Хуана.

Перед стартом гонки 36-річний Кейссе з партнерами по команді побував у кафе. Офіціантка попросила велогонщиків сфотографуватися з нею. Дівчина нахилилася вперед, а Кейссе, який стояв за нею, прийняв позу сексуального характеру.

18-річна офіціантка побачила непристойну дію спортсмена, коли переглядала фотографії, і звернулася в поліцію, а також до організаторів гонки.

У підсумку Кейссе зняли зі змагань. У заяві організаторів йдеться, що "Ільйо підірвав репутацію гонки і велоспорту в цілому"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кейссе вже приніс вибачення за свій жарт.

"Я б хотів вибачитися, особливо перед цією леді. Я зробив помилку і усвідомив це. Таке більше не повториться. Як би я хотів повернутися назад і все виправити", - наводить слова Кейссе Velonews.

Перемоги українських велогонщиків

Українські велогонщики перемогли на Кубку світу-2018/19.
Олена Старікова стала кращою в спринті. За підсумками шести етапів українка набрала 2100 очок, випередивши на 100 балів Чи Вай Ши з Гонконгу.

Віталій Гринів виграв золоту медаль у скретчі. Український велогонщик набрав 1280 очок за чотири етапи.

Раніше українки Олена Старікова і Любов Басова здобули срібло в командному спринті.

Як повідомляв портал Знай.ua, велогонщик зробив пропозицію своїй дівчині під час гонки Тур де Франс.