Сьогодні у Московському СІЗО №5 знайшли мертвим колишнього виконавчого директора "Роскосмосу" Володимира Євдокимова. Російські правоохоронці заявили, що на його тілі були два ножових поранення.

Прокуратура розпочала перевірку виконання правил утримання під вартою підозрюваних і звинувачених та відкрила кримінальну справу.

Правоохоронці поки не повідомили, що саме стало причиною смерті Євдокимова. Не розповсюджується інформація й щодо можливих підозрюваних у вбивстві. Відомо, що екс-директора "Роскосмоса" двічі вдарили ножем в область серця.

Євдокимов взяли під варту у грудні минулого року в рамках справи про розкрадання майна "Російської літакобудівної корпораці МіГ" на 200 млн рублів. Сам чиновник свою провину заперечував.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в аеропорті Парижа солдат застрелив чоловіка, який намагався заволодіти його зброєю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще