В Дніпрі 18 березня трапилась дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули троє людей.

Про це повідомив керівник Головного управління ДСНС в Дніпропетровській області Андрій Кульбач в Facebook. Аварія трапилась на вулиці Січеславська Набережна.

Легковий автомобіль Chevrolet Aveo влетів у стовп. У легковика майже повністю зім'яло передню частину. Кузов автомобіля сильно деформувався й рятувальникам довелося діставати людей з салону за допомогою спеціальних інструментів.

"Аварійно-рятувальний загін спецпризначення щойно завершив діставати тіла загиблих в результаті ДТП. Подія відбулася о 5:20. В результаті ДТП загинули три людини і одна госпіталізована у важкому стані в лікарню", - розповів керівник управління ДСНС.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у центральній частині Львова цементовоз задавив жінку. Вона вийшла перед автомобілем й потрапила у "сліпу зону" водія.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще