Військове командування детально вивчить причини аварії в Миколаєві, учасником якої був армійські бензовоз.

Про це повідомляє прес-центрі Командування ВМС ЗС України. За фактом інциденту призначено службове розслідування. Тоді військовий вантажівка протаранила будівлю і в'їхала в зоомагазин.

Командування висловило співчуття рідним і близьким загиблого в аварії військовослужбовця. Автомобіль значився за 406-ю окремою артилерійською бригадою ВМС. Вантажівка їхала з Широколанівського полігону.

«За попередньою інформацією ДТП сталося з технічних причин, водій знаходився в тверезому стані. Інші обставини з'ясовуються. Цивільні учасники дорожнього руху під час зазначеного ДТП не постраждали », - розповіли подробиці ходу розслідування у військовому командуванні.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Львові цементовоз задавив жінку. Вона вибігла перед автомобілем і потрапила в "сліпу зону" водія.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще