На дні протоки Ла-Манш серед уламків літака, на якому аргентинський футболіст Еміліано Сала летів з Нанта у Кардіфф, знайдено тіло загиблого, пише ВВС.
Про це повідомили у британській Службі розслідування авіаційних інцидентів (AAIB).
"На жаль, на відеоматеріалах серед уламків видно одного пасажира. AAIB зараз розглядає наступні кроки в консультації з сім'ями пілота і пасажира та поліцією", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, приватний літак, на борту якого перебував новачок "Кардіффа" Еміліано Сала, 21 січня вилетів з Франції і пропав з радарів, не долетівши до Англії.

Експерти назвали можливу причину аварії літака. На їхню думку, падіння могло бути викликано обмерзанням крил, що призвело до зависання в повітрі та падіння в море.
"В повідомленні, яке Сала відправив з борту літака, говорилося, що повітряне судно скоро розвалиться. Це є типовою ознакою зледеніння на крилах", - передає слова експертів The Sun.
Нагадаємо, 28-річний футболіст відправив голосове повідомлення в чат WhatsApp з літака перед зникненням.
"Зараз лечу на літаку, який, здається, ось-ось розвалиться, лечу в Кардіфф. Завтра все почнеться, вдень я приступлю до тренувань з новою командою. Подивимося, що вийде.
Як справи, брати і сестри, все в порядку? Якщо через півтори години від мене не буде новин, не знаю, пошлють вони кого-небудь на пошуки, адже знайти мене неможливо. Боже, як же страшно", - говорилося в повідомленні.

На пошуки літака відправлені два вертольоти та кілька пошукових кораблів. Але швидше за все ніхто не вижив.
"Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч з вигнутим шматком металу.
Нам надійшов дзвінок через сім хвилин після того, як зник зв'язок з літаком. Ми вели пошукові роботи до півночі, потім перервалися на відпочинок до ранку. У разі, якби літак впав на воду, то немає жодних шансів залишитися живим. Температура води не перевищує 11 градусів, людина без захисту в такій воді не може витримати більше години," - повідомив голова пошукової служби Джон Фітцджеральд.