В рамках 22-го туру української Прем'єр-ліги Сталь у домашньому матчі перемогла одного з претендентів на єврокубки - Олександрію.

Підопічні Кучука не залишили супернику шансів, відвантаживши у ворота Леванідова чотири голи. Головним творцем успіху став Кваме Карікарі, який оформив хет-трик. Цікаво, що два голи з трьох він забив з пенальті. Ще один м'яч в активі Боя Деула.

У складі Олександрії відзначився Старенький.

Сталь – Олександрія 4:1

Голи: Кваме Карікарі, 40(п), 48, 90+5, Деул, 86(п) – Старенький, 19

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сталь: Паньків – Пашаєв, Кравченко, Стаменкович, Шабанов, Леандро – Довгий (Ищенко, 67), Каленчук – Е.Малакян(Деул, 69), Карікарі, Дебелко(Задерака, 87).

Олександрія: Леванідов – Симінін, Басов, Бондаренко, Цуриков – Огиря, Запорожан(Банада, 18) – Чорній, Грицук(Кулиш, 66), Старенький – Пономарь (Прийомов, 75).

Попередження: Довгий, Паньків – Симінін, Бондаренко, Басов, Цуриков, Прийомов

Вилучення: Симінін