Інформацію про масове самогубство дітей 19 березня днями у соцмережах поширили невідомі. І це викликало неабияку паніку серед батьків.

Правоохоронці Вінниччини відреагували на такий факт і звернулися до громадян з проханням не поширювати ці чутки, оскільки вони не відповідають дійсності.

"Поліція не зверталася із так званими попередженнями до батьків та жодним чином не має стосунку до цих провокаційних рекомендацій. Звертаємося до населення з проханням не поширювати фейкову новину та не піддаватися панічним настроям", – йдеться у повідомленні.

Раніше правоохоронці затримали двох двох адміністраторів так званої «групи смерті» під назвою "Синій кит". Ними виявилися студенти медичного вишу. Уже незабаром обох випустили.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Києві учнів молодших класів школи № 296 переселяють у приміщення, що практично непридатне для проведення занять. Батьки обурені таким рішенням.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще