Контрафактний алкоголь на суму понад 30 мільйонів гривень виявили та вилучили співробітники Служби безпеки України та прокуратури в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни.

Підпільне виготовлення спиртного організував та налагодив житель Слов’янська, причому робив це у власному будинку, повідомляє прес-служба відомства.

Свою "продукцію", а найчастіше це були підробки дорогих та популярних брендів, бізнесмен реалізовував через торгові заклади на території регіону.

Коли працівники СБУ провели п’ятнадцять обшуків у торгівельних точках та складських приміщеннях у Слов’янську, Краматорську, Бахмуті та Маріуполі, вони виявили підроблені алкогольні напої.

Крім спиртного, правоохоронці вилучили більше ніж півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За фактом розпочате кримінальне провадження, триває слідство.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, на Львівщині поліцейські виявили два мініцехи, що штампували фальшивий алкоголь.