У Києві процвітає незаконне будівництво, а черговий скандал розгорівся через зведення автозаправки між житловими будинками в Дарницькому районі. Але інтереси київської громади підтримав лише депутат Київради, секретар екологічної комісії міста Олексій Новіков.

Таку поведінку можна назвати феноменом, тому як все частіше відбувається навпаки і бізнес інтереси ставляться вище інтересів жителів міста. Новіков, можна сказати, ввів новий тренд серед депутатів, коли думка київської громади - це головне.

Боротьба з будівництвом, яке веде компанія ОККО, триває з грудня 2016 року. Незважаючи на численні протести, петицію і звернення киян, ніякої реакції влади не було.

Депутат Київради вирішив поїхати в головний офіс компанії у Львові, щоб донести до її керівництва інформацію про будівництво в столиці. Після цього, однопартійці порадили Олексію Новікову покинути їх ряди, оскільки у них не збігаються погляди на певні речі.

"Вітаю з європейських воріт України - міста Львова, а саме з головного офісу Галнафтогаз ОККО. Інтереси громадськості і ЗАКОН будемо відстоювати до ПЕРЕМОГИ! "- написав Новіков в Facebook.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Posted by Олексій Новіков on Friday, 17 March 2017