Нелегальні копачі бурштину, котрі зранку заблокували рух транспорту на міжнародній трасі "Київ-Ковель" припинили свою акцію протесту. Транспорт, черги з якого простяглися на кілометри по обидва боки заблокованої ділянки автошляху, продовжив свій рух.

Про це повідомляє "УНН".

За словами інспектора відділу комунікації управління НП у Рівненській області Ольги Олійник, сьогодні увечері Рівненський суд обиратиме запобіжний захід для 43-річного жителя Клесова, організатора опору поліцейським, які 15 березня спробували конфіскувати у нелегальних копачів мотопомпу, але нарвалися на погрози та серйозне протистояння 30 людей у балаклавах.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", копачі, перекривши трасу, висунули правоохоронцям ряд вимог, серед яких – дозвіл на видобуток бурштину та звільнення затриманого підбурювача.

У свою чергу поліцейські пообіцяли не застосовувати силових методів для деблокування траси і попередили учасників акції про відповідальність за їх дії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще