Захисник Ярослав Ракицький, який перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт", пояснив російським журналістам, чому перед початком ігор не співав гімн України.
"Я колись таке говорив? Послухайте, вся країна співає гімн, і футболісти теж. Але для мене є одне правило: якщо вийшов на поле, треба віддавати себе повністю, а не: "Як загорланю Лепсом, а потім прийду і сдуюсь. Навіщо воно мені треба? Я себе так налаштовую", - сказав футболіст в інтерв'ю каналу "Росія 24".
Як раніше писав Знай.ua, Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт". Зазначимо, що за донецький клуб Ракицький виступав 16 років.

Вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Ракицький приступить до тренувань із "Зенітом" на зборі в іспанському Аліканте, який пройде з 1 по 10 лютого.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, ультрас Шахтаря відреагували на перехід Ракицького в Зеніт.