Срібний призер чемпіонату світу зі сноубордингу Аннамарі Данча не візьме участь у лютневих етапах Кубка світу. Про це розповіла 28-річна спортсменка в інтерв'ю Sport.ko.net.ua.

"В лютому буде проведено два етапи Кубка світу, але через брак коштів я в них брати участь не буду. А ось на етапах Кубка світу в Швейцарії (9 березня) і Німеччині (24 березня) я буду змагатися. Також у планах виступ на чемпіонаті України, який пройде 27-28 лютого", - сказала уродженка Закарпаття.

Також Аннамарі Данча (у дівоцтві Чундак) розповіла, що вірила в свої сили і дуже хотіла стати призером чемпіонату світу.

"Хотіла отримати медаль. Напевно, ніхто крім мене в це не вірив. Але я весь січень наполегливо готувалася і сподівалася показати високий результат. Я була неймовірно щасливою, коли зуміла зайняти високе друге місце. Перед кожним стартом я молилася, щоб змогла доїхати першою. Так виходило, що мої суперниці помилялися (падали, або ж вилітали за межі траси), а я чітко і стабільно рухалася до фінішу".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Українка хоче виграти золото Олімпійських ігор і сподівається, що успіх на чемпіонаті світу - це лише початок її переможного шляху.

"Як і всі спортсмени, хочу завоювати олімпійське золото. Але і крім цього є багато титулів, які б хотілося записати в свій актив. Зокрема, перемога в загальному заліку Кубка світу.

У спорті завжди є до чого прагнути. Головне - постійно працювати над собою і все поступово повинно прийти. Хочеться сподіватися, що ця медаль стане лише початком моїх звершень", - сказала Данча.

Історична медаль для України

28-річна спортсменка стала другою в паралельному слаломі, поступившись у фіналі 0,85 секунди Джулі Зогг з Швейцарії. Третьою стала німкеня Рамона Хофмайстер.
Зазначимо, що це перша медаль для українського сноубордингу за всю історію виступів на чемпіонатах світу.
Як повідомляв портал Знай.ua, Даяна Ястремська в Польщі ощасливила фаната з барабаном.