Російський публіцист Олександр Невзоров прокоментував заяву ватажка "ДНР" Олександра Захерченка щодо зламаного від щастя ліжка та назвав рідкісним даром його здібність перетворювати будь-яку заяву на "феноменальну глупість".

"Це ж абсолютно унікальний персонаж. Що б людина не сказала, у неї виходить якась дурість. Це ж просто рідкісний дар!", - цитує Невзорова "Обозреватель".

Публіцист не розуміє, навіщо Захарченко розповідав, що зламав ліжко, святкуючи річницю анексії Криму. Це викликає питання, чим саме він на ньому займався. Невзоров вважає, що ватажка "ДНР" потрібно показувати за гроші.

"Ми бачимо, що на передовій шовіністичного фронту - абсолютні ідіоти, як ніби-то спеціально призначені, спеціально для яких написані ролі - ролі ідіотів", - додав Невзоров.

Нагадаємо, що Захарченко розповів, як зламав ліжко, побачивши результати псевдореферендуму у Криму. Бойовик каже, що стрибав хвилин 10.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Захарченко і Плотницький представили план "інтеграції" Донбасу у Росію під час візиту до анексованого Криму.