У неділю зранку, 19 марта, на одному з блокпостів поблизу міста Щастя бійці відкрили вогонь по авто, яке намагалося проїхати без перевірки.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"В районі проведення антитерористичної операції, що неподалік міста Щастя на Луганщині, військовослужбовці військової служби за контрактом застосували зброю по автомобілю ВАЗ 2115, водій якого не зупинився на вимогу військовослужбовців, та намагався перетнути блокпост без перевірки", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що під час проїзду автомобіль наїхав на сержанта. Постраждалий проїхав на капоті легковика близько п'яти метрів. Після того як чоловік зробив попереджувальний постріл, автівка не зупинилася. Військові застосували зброю. ВАЗ отримав шість кульових пробоїн.

Порушником виявився мешканець міста Щастя. Він у результаті стрілянини не постраждав.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українські солдати знайшли схованку бойовиків зі зброєю.