Екс-півзахисник Динамо Київ та збірної України Олег Гусєв сказав, що незадоволений рішенням Михайла Фоменка, який не дав йому провести 100 матчів у складі національної команди.

"Тренер (Михайло Фоменко) викликав мене і сказав: "Ми ось з колегами порадилися і вибрали 23 людини. Ти ось туди не потрапляєш". Чи був упевнений, що поїду? Ні. З цим тренером я ніколи ні в чому впевнений не був. Як я з ним? Нормально. Я підлеглий.

Я коли хлопцям з інших країн в Динамо розповідаю, що у мене 98 матчів за збірну, вони не розуміють. Кажуть: "Як? У нас якщо в людини 98 поєдинків, її на одній нозі випустять і дадуть, щоб її привітали". А я кажу, що в нашій країні по-іншому.

До Євро ми в березні грали товариський матч з Уельсом в Києві. У мене було 98. І вони зробили одну заміну, а дозволено було сім. Коли у них запитали, відповідь: "Ще буде час".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гаразд, якщо ти вважаєш, що Гусєв вже не готовий до збірної. Але ти ж дивишся: 13 років в збірній, 98 матчів. Виклич і скажи: "Ось ми зараз дамо зіграти, 5 хвилин з румунами, але на Євро ти не їдеш, є сильніші футболісти".

Чи заспокоїло б це мене? Це було б по-людськи. Чи дуже мене це образило? Ну так. Тяжко переживав це", – розповів Гусєв в ефірі Youtube-передачі Зе Інтерв'юєр.

Олег Гусєв наразі входить у тренерський штаб молодіжної команди Динамо Київ.

Коноплянка vs Зінченко

Український плеймейкер Євген Коноплянка потрапив у заявку німецького Шальке 04 на матчі плей-офф Ліги чемпіонів, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

29-річний Коноплянка значиться як півзахисник і зможе допомогти "шахраям" в єврокубкових матчах.

У поточному сезоні Женя зіграв за Шальке в 10 матчах, в яких відзначився 1 голом і 1 асистом.

У 1/8 фіналу гельзенкірхенці зустрінуться з Манчестер Сіті. Матчі відбудуться 20 лютого і 12 березня. Додамо, що англійський клуб також заявив одного українського футболіста, а саме півзахисника Олександра Зінченка.

Раніше повідомлялося, що Коноплянка може змінити Шальке на нову команду.

Гол Коноплянки

Українець Євген Коноплянка вийшов у основному складі Шальке на матч Бундесліги Німеччини проти берлінської Герти і на 17-й хвилині відправив м'яч у ворота "Старої Дами".

29-річний плеймейкер змістився з лівого флангу в центр і пробив з-за меж штрафного майданчика у дальній кут.

Для українця це перший гол у нинішньому сезоні.

Матч Герта - Шальке завершився з рахунком 2:2.

Зазначимо, що раніше Шальке виставив Коноплянку на трансфер. Відомого футболіста хоче придбати турецький Бешикташ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.