Після матчу 21-го туру в рамках першої української ліги з футболу між Вересом і Колосом (2:3) фанати намагалися вчинити самосуд над суддівською бригадою на чолі з Олександром Шандором, а також футболістами ковалівської команди.

Через заворушшеня правоохоронці застосували проти вболівальників сльозогінний газ.

Намагався заспокоїти ситуацію керманич Вереса Володимир Мазяр, який гостро розкритикував арбітраж.

- Грали вдома і отримали два пенальті. Видно, нас не хочуть бачити в Прем'єр-лізі. Усі говорять, що я емоційний, що погано веду себе з суддями. Скажіть, невже команда заслужила такого ставлення? Я взагалі ту ліцензію PRO, яку отримав, можу віддати і не псувати собі нерви, закінчити з тим футболом. Це не футбол. Команда грала проти 14-ти суперників. Коли другий гол забивали, стояв навпроти бокового судді, він був чисто забитий. Але, що нас не вбиває, те робить нас сильнішими. Футболісти старалися грати на перемогу. Ми побачили ті реалії, з якими зіштовхнеться Верес. Це тільки початок. Ще до гри знав, що в нас Борзенко отримає четверту картку. Тепер він пропускає наступний матч. Нашому гравцю ламають носа, і навіть немає жовтої картки, хоча там чиста червона. Якщо копнути глибше, то краще з футболом закінчувати. Дякую вболівальникам, але це називається - український футбол, - не приховував емоцій екс-тренер кам'янської Сталі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Ворскла і Зірка розписали сумну нічию.