Укранський журналіст Роман Цимбалюк висловив точку зору стосовно святкування у Росії третьої річниці анексії Криму та зазначив, що мешканці країни традиціно відзначать злодійство салютом над Москвою.

Про це Цимбалюк написав для УНІАН.

Він зазначив, згідно із соцопитуваннями, сьогодні вже 97% росіян підтримують окупацію Криму, коли три роки тому їх було 89%. На думку Цимбалюка, через рік впевнених у правильній політиці Путіна буде вже 101% чи навіть більше.

"Вогнем і мечем Кремлю вдалося окупувати 7% української території, десять тисяч людей загинули, мільйони були змушені залишити свої будинки і бігти у вільну Україну", - пише журналіст.

Цимбалюк впевнений, що Україна та Росія десятки років будуть ворогами, а втрата Криму та Донбасу залишиться раною для українського суспільства, яка ніколи на заживе.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"В Україні завжди було багато громадян, які вважали себе трошки росіянами. Путін усім пояснив, що вони українці", - додав журналіст.

Як повідомляв портал "Знай.ua", севастопольські комуністи організували мітинг біля Вічного вогню проти російської влади.