На полігоні Широкий лан розпочалося масштабне будівництво нового бригадного табору з казармами, медцентром та штабом.

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук радник президента Юрій Бірюков.

Зазначається, що на даний проект держава виділила 370 мільйонів гривень.

"На полігоні Широкий Лан почалося будівництво бригадного табору. На об'єкт виділено 370 мільйонів гривень, і ось тут можна 100 500 різних епітетів говорити, але факт залишається фактом: ніколи на один об'єкт в рамках одного року не виділялися гроші подібних масштабів. Буде 11 казарм, буде будівля їдальні з харчоблоком, буде медичний центр, буде штаб", - написав Бірюков.

Казарма, розрахована на дві роти, також матиме кімнати для відпочинку офіцерів, санвузол, кімната для прання та сушки особистих речей солдат, а також їдальню.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Закінчити будівництво запланували до кінця 2017 року.

"Для звичайної людини це все здається "буденним", але ми реально собі мозок зламали в балансуванні між здоровим глуздом і нормами законодавства. Ось вам смішно? Ні? А стаття 242 Статуту внутрішньої служби регламентує можливість викупатися 1 раз в тиждень. Ага! І шкарпетки поміняти - теж, з такою ж регулярністю. А Статут - це Закон України. І поміняти його може тільки Верховна рада", - додав радник президента.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", президент України Петро Порошенко пішов на поступки блокадників через громадської думки.