Український хавбек Манчестер Сіті Олександр Зінченко в матчі Прем'єр-ліги Англії зіграв проти Челсі (6:0) в спеціальних щитках.

22-річний українець опублікував в своєму Instagram фотографію цих щитків, на яких зображені жовто-блакитні кольори і текст молитви "Отче Наш".

Матч проти Челсі став одним з найкращих для Зінченко в складі Ман Сіті, якому українець допоміг перемогти, зробивши два результативні передачі.

Челсі - Ман Сіті - 6:0 и два асисти Зінченка

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

У рамках 26-го туру Прем'єр-ліги Англії Манчестер Сіті вдома, на "Етіхад Стедіум" порвавши Челсі з рахунком 6:0.

За "городян" хет-триком відзначився Серхіо Агуеро, дублем - Рахім Стерлінг і ще один гол у свій актив записав Ілкай Гюндоган.

У цьому матчі український півзахисник Сіті Олександр Зінченко відзначився двома асистами.

За відмінну гру 22-річний українець отримав оцінку 8,7 від порталу WhoScored.

Таким чином, Зінченко опинився в трійці кращих гравців матчу Манчестер Сіті — Челсі. Вище бал тільки у Серхіо Агуеро і у Рахіма Стерлінга — по 10.

Розгром від Ліверпуля

9-го лютого на "Енфілді" Ліверпуль грав з Борнмутом. "Мерсисайдці" перемогли "вишень" з рахунком 3:0, завдяки голам Садіо Мане, Джорджиньо Вейналдума і Мохамеда Салаха.

Прем'єр-ліга Англії. 26-й тур

Ліверпуль - Борнмут - 3:0 (2:0)

Голи: Мане, 24, Вейналдум, 34, Салах, 48.

Таким чином, Ліверпуль повернув собі перше місце в турнірній таблиці АПЛ, обігнавши Манчестер Сіті на 3 очки.

Перемога Манчестер Юнайтед

9-го лютого на "Крейвен Котедж" у Лондоні Фулгем грав з Манчестер Юнайтед.

На 23-й хвилині манкуніанці вели в рахунку 0:2 завдяки голам Поля Погба і Антоні Марсіаля. У другій половині зустрічі Погба, реалізувавши пенальті, оформив дубль. На даний момент в активі франуза 10 голів у нинішньому сезоні чемпіонату Англії і це найкращий показник за кар'єру.

Прем'єр-ліга Англії. 26-й тур

Фулгем - Манчестер Юнайтед - 0:3 (0:2)

Голи: Погба, 14, 65 (з пенальті), Марсіаль, 23.

Зазначимо, що для Уле Гуннара Сульшера це вже 10-а перемога з 11 можливих на посаді головного тренера МЮ. При норвежці у манкуніанців зміг відібрати очки тільки Бернлі, який зіграв внічию 2:2.

Решфорд і Сульшер - кращі в АПЛ

Нападник Манчестер Юнайтед і збірної Англії з футболу Маркус Решфорд став кращим гравцем січня в АПЛ.

Талановитий форвард у першому місяці року зіграв у 5 матчах, в яких забив 4 м'ячі і зробив 1 асист.

У голосуванні 21-річний Решфорд випередив воротаря Тома Хітона (Бернлі), півзахисника Джошуа Кінга (Борнмут), нападника Александра Ляказетта (Арсенал), хавбека Джеймса Уорда-Проуза (Саутгемптон) і захисника Віктора Ліндельофа (Манчестер Юнайтед).

Цікаво, що також кращим тренером АПЛ в січні став головний тренер Манчестер Юнайтед Уле Гуннар Сульшер.

Відзначимо, що в перший місяць 2019 року манкуніанці в шести матчах (4 в АПЛ і 2 в Кубку Англії) здобули п'ять перемог і один раз зіграли внічию з Бернлі.

Додамо, що в грудні Манчестер Юнайтед з Сульшером виграв всі зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.