Конгрес поки не має очевидних свідчень того, що команда президента Дональда Трампа мала зв'язки з Росією.

Про це сказав голова Комітету з розвідки Палати представників США, республіканець Девін Нуньєс в ефірі Fox News, передає "Радіо Свобода". Він зазначив, що станом на сьогоднішній ранок (19 березня) з того, що є, ніяких доказів зв'язків Трампа з Росією він не бачить.

Нагадаємо, в січні спецслужби США оприлюднили інформацію про те, що команда кандидата в президенти Дональда Трампа мала зв'язки з Росією. При цьому зазначалося, що кампанія з підриву довіри до виборчої системи США здійснювалася за наказом президента Росії Володимира Путіна.

Також в Кремлі хотіли дискредитувати суперницю Дональда Трампа Хілларі Клінтон.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російські багатії придбали в будівлях під брендом президента США Дональда Трампа нерухомість. Сума угод склала близько 100 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще