Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-5, 53 KO), який завершив кар'єру в 2017 році, не може повернутися в бокс, пише BoxingScene.
За інформацією видання, Володимир Кличко поки що не може отримати гідного суперника.
Передбачалося, що Володимир Кличко битиметься з британським боксером Ділліаном Вайтом, але Всесвітня боксерська рада (WBC) призначила Уайту обов'язковий бій з американцем Домініком Брізілом.

Уайт і Брізіл змагатимуться за тимчасовий пояс WBC
Уайт і Брізіл змагатимуться за тимчасовий пояс WBC

Спортсмени змагатимуться за титул тимчасового чемпіона WBC. Переможець цього бою стане обов'язковим і єдиним претендентом на титул повноправного чемпіона світу за версією WBC. Зараз чемпіонським поясом організації володіє американський супертяж Деонтей Вайлдер.
Раніше з'явилася інформація, що Кличко зістрічався з представниками стрім-платформи DAZN, за яку він може провести два бої. За кожен з них Кличко міг би отримати близько 15 мільйонів доларів.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Кличко професійно виступав у боксі з 1996 року у важкій ваговій категорії. Він був чемпіоном світу за версіями WBO, IBO, IBF і WBA. У 1996 році Кличко взяв золото на Олімпійських іграх в Атланті. За 21 рік кар'єри Кличко провів 69 боїв, здобувши 64 перемоги (з них 53 нокаутом).

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко поділився секретом мотивації.