Це просто маленьке диво, по-іншому назвати неможливо. Нову світову зірку з Флориди звуть Рудольф Інграм. Семирічний хлопчик на прізвисько "Полум'я" був визнаний найшвидшою дитиною на Землі.

Користувачі вже встигли прозвати юного спортсмена Соніком - персонаж з мобільної гри на перегонки, так як він, на думку людей вже наступає на п'яти Усейну Болту. Найцікавіше, що це навіть не фігуральний вираз.

Нагадаємо, що в 2009 році легендарний бігун Усейн Болт, побив світовий рекорд встановивши час на стометрівці - 9,58 секунд. Рудольф ж не дивлячись на свій малий вік пробіг забіг у сто метрів за 13,48 секунди, що дійсно вражає.

В соцмережах стало вірусним відео дитячого забігу, в якому брав участь хлопчик. Відзначилося воно від інших тим, що хлопчик зміг розвинути неймовірну швидкість так, що його ледве не втратили з виду.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сайт The Sun першими написав про великі досягнення маленького бігуна. Порівняно з серпнем минулого року він зміг покращити свій результат на цілих півтори секунди. Як можна не дивуватися цій маленькій "ракеті" ?

Батько Рудольфа, тренер з американського футболу Рудольф Інграм-старший неймовірно пишається свої сином і його досягненням. Але також, Інграм-старший відзначає те, що його син так само вправний і в школі, ба більш того, має понад триста тисяч підписників в Instagram. Дивлячись на фото і відео Рудольфа не виникає жодних сумнівів у тому, що зростає нова зірка спорту.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про новий рекорд української чемпіонки. Дівчина вивела Україну на світовий рівень. Вона взяла висоту 2 метри у стрибках з жердиной, посівши друге місце у світі.

Раніше "Знай.ua" інформував про українського біатлоніста, який взяв першу медаль для України на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі.