В окупованому Росією Криму розпочались навчання повітряно-десантних військ за участю вже розташованих на півострові повітряно-космічних сил і Чорноморського флоту.

За інформацією російських ЗМІ, в одному з епізодів навчань на полігоні Опук приймали участь 2,5 тисяч людей та 600 одиниць озброєння та військової техніки.

Командувач ВДВ генерал-полковник Андрій Сердюков розповів, що метою навчань є відпрацювання дій "швидкого реагування проти незаконних збройних формувань і регулярних військ умовного противника".

"Вперше в історії російської армії одразу три наших з'єднання одночасно підняли по тривозі і частково перекинули до Криму зі штатним озброєнням і технікою", - розповів військовий.

Відомо, що на півострів прибули 7-а десантно-штурмова дивізія з Новоросійську, 56-а з Камишина і 11-а з Улан-Уде. У Криму також перебувають сили Чорноморського флоту і 4-ї армії ВПС і ППО Південного військового округу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії не вважають "своїми" людей з "паспортами" бандформувань Донбасу та дозволяють їм в'їзд лише на 90 днів.