Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з Хорватією, в рамках кваліфікації до Чемпіонату світу-2018.

"Думаю, ми не будемо відходити від своїх принципів. Це буде хороша перевірка, щоб дізнатися наші здібності. Звичайно, в нашій групі Хорватія є найсильнішою командою, і вона по праву займає перше місце, а у нас стоїть завдання - поборотися і нав'язати боротьбу.

Ми можемо обіграти Хорватію тільки за рахунок колективу. У хорватів добротна і сильна команда, у якої на кожну позицію є гравці, які грають на провідних ролях в кращих командах Європи. Нам буде дуже важко в індивідуальному плані, але футбол - це не індивідуальна гра, а колективна.

Головне, щоб кожен з нас розумів це і думав про колектив. Постараємося добути позитивний результат. Позитивний результат - це повернутися додому з очками"- зазначив Шевченко в інтерв'ю телепрограмі Великий Футбол.

Нагадаємо, матч Хорватія - Україна відбудеться в Загребі в п'ятницю, 24 березня.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Шевченко оголосив остаточний склад на матч з Хорватією.